fbpx

PRAKTISK INFO

 

Ønsker du professionel hjælp til at tabe dig, skal du tabe 20 kg eller de sidste 3-5 kg, ønsker du at opbygge muskelmasse eller ønsker du blot nogle bedre og sundere kostvaner end hidtil kan Lev det Sunde Liv hjælpe dig på vej. 

Bliv slank med sund fornuft!

Skræddersyet kostplaner samt basiskostplaner

Madplaner udarbejdet udfra Rema 1000’s tilbudsavis
Personlige individuelle konsultationer for private og firmaer
Konsultationer via Skype/telefon (online forløb)

Hjemmekonsultationer

Onlineforløb

Workshop – Vejen til Varigt Vægttab

Bootcamps i Marbella
Foredrag
Holdtræning i FitForFuture i Jyllinge

Personlig Træning (i dit træningscenter og i Multi Fitness i Ølstykke)

Virtuelle hold 

Personlig træning i dit hjem

Jeg kan hjælpe dig med at udregne netop DIT energibehov udfra din hverdag og derudfra hjælpe dig med ændringer i din kost, som er nem i en travl hverdag og lige til at overholde. Der skal ikke laves om på ret mange ting for at ændre din livsstil og smide nogle kilo.

Jeg vil tage udgangspunkt i din hverdag nu; se på, hvad du spiser, hvordan dine arbejdstider er, om du bor alene/familie/par og hjælpe dig med at lave om på din livsstil, så du uden de store forandringer i hverdagen kan komme igennem et vægttabsforløb og senere holde vægten ved at bevare din nye livsstil. Jeg tager også højde for evt allergier, arrangementer og din økonomi.

Afhængigt af hvor stort et vægttab, der er tale om, kan jeg hjælpe med vejledning til motion (kredsløbstræning og/eller styrketræning) så du kan fortsætte vægttabet, såfremt det er ønskeligt, eller vedligeholde vægten og få en sundere livsstil ved at dyrke motion!

5 tips til vægttab:

1) Vær 100% klar når du går i gang. Det skal være vigtigt og af høj prioritering for dig. Du skal være indstillet på at ændre din livsstil. Alt andet holder ikke!

2) Sæt realistiske mål. Og gerne delmål.

3) Få opfølgning hos en professionel slankekonsulent/kostvejleder.

4) Få din familie, venner og arbejdsplads til at støtte op omkring din beslutning. Du har behov for støtte og opbakning.

5) Giv aldrig op. Der vil komme svære tider. Men giv aldrig op.

Lotte Skovgaard Larsen, 44 år indehaver af Lev det Sunde Liv åbnede sin lille klinik i 2014 hvor hun også blev uddannet Kostvejleder og Slankekonsulent ™ med speciale i vægttab, eksamineret af Cand. Scient i Human ernæring.

 

Sidenhen er hun uddannet Personlig Træner, læge- og fysioterapeut eksamineret.

 

Akkrediteret og godkendt af Europe Active (EHFA)

 

Konsulent i Proces Ernæring® med ernærings-speciale “Børn og overvægt/Familier”, Seniorer og “Aktiv Ernæring/Sportsernæring” 

Fitness-instruktør på op til 8 hold pr. uge hos FitForFuture og underviser i følgende hold:

Core – Ryg – Tabata/HIIT – Bold – Bodytoning – Puls/Styrke – Penalty Box – Pilates

Lotte har tidligere trænet børn og teenagere i junior fitness og cross samt været frivillig instruktør for  overvægtige børn i Fit For Kids.

Lotter også instruktør på cirkeltræning på maskiner i Multi Fitness i Ølstykke og Personlig Træner i centret.

Udover kostvejledning afholder Lotte workshoppen – Vejen til Varigt Vægttab som er en workshop for personer, som ønsker at tabe sig og som ønsker at opnå vedvarende vægttab. Ligeledes personer som synes det er spændende at arbejde og forstå overvægtens 3 dimension kost, motion og psykologien.
Derudover er workshoppen målrettet personer, som ønsker at arbejde med vaner, tanker og følelser.

Workshoppen afholdes i samarbejde med en psykolog. (varighed 6 mdr)

3 gange om året drager Lotte til Marbella hvor hun afholder bootcamps primært for kvinder med fokus på træning, hygge, socialt samvær og afslapning under sydens sol (varighed 4-5 dage)