Venindeaften - Polterabend - Tøsehygge

 

Oplev et unikt og underholdende kursus med ansigtsyoga og brugen af gua sha sten! Saml min. 6 personer, og jeg kommer ud til dig for at afholde eventet.

Under dette kursus vil vi udforske øvelser til hele ansigtet, såsom panderynker, rynker mellem brynene, kragetæer, tunge øjenlåg, rander/hævelser under øjnene, volumefald i kinderne, rygerynker, hamsterposer, nedadgående mundvige og rynker på halsen. Vi vil lære teknikker til at forbedre og opstramme disse områder.

Prisen for denne uforglemmelige oplevelse er kun 150 kr. per person (minimum seks personer). Jeg kører gratis ud i hele Egedal, øvrige områder koster efter statens takster.

Du behøver ikke bekymre dig om udstyr, da jeg medbringer alle nødvendige materialer, herunder gua sha sten, olie og alt andet nødvendigt udstyr.

Dog kan det være en fordel at medbringe eget stående spejl.

Der vil også være mulighed for at købe bog som beskriver de øvelser vi gennemgår og gua sha sten på selve eventet. Så du kan fortsætte din ansigtsyoga-praksis derhjemme og opnå de bedste resultater.

Tøv ikke med at tage kontakt, så vi kan arrangere dette fantastiske event med ansigtsyoga og gua sha-sten. Giv dine venner og bekendte muligheden for at nyde godt af dette sjove og givende event!

Spørgsmål eller tilmeld via info@levdetsundeliv.dk