fbpx

Et forløb hos mig handler om DIG og DINE mål og drømme! 

Bor du for langt væk til at komme i face2face vægttabsforløb eller har du mest lyst til et online-forløb er dette også en mulighed. 

I over 7 år har jeg arbejdet med klienter ift. vægttab, opstramning af kroppen samt gode sunde og varige vaner. 

Jeg sørger for at give dig redskaber som kost og træningsprogrammer og vil coache og motivere dig hver eneste uge og er med dig hele vejen! 

Et onlineforløb starter med en samtale på ca 45 minutters varighed over telefonen/messenger/Zoom. Derefter udarbejdes en skræddersyet kostplan og et træningsprogram som naturligvis skal følges. Hver uge taler vi sammen og tilretter planen/erne og taler om evt. udfordringer. Du vejer dig selv hjemme, måler cm og tager fotos som du sender. Og på den måde kan jeg løbende justere din kost/træning, for at sikre, at vi hele tiden er på rette spor. Kostomlægningen skal passe ind i din hverdag. Sammen skaber vi resultater. Du får en god ide om kalorie-indtag og mængder. 

Pris måned 1 inkl. for-konsultation, skræddersyet kostplan og samtale hver uge 1850/2150kr (med/uden træningsprogram) 

Herefter er prisen 150kr pr. 15 minutters opfølgning uanset om du har brug for et kærligt spark bagi, revidering af din plan eller ros og opfølgning på din vægt mv.

Når penge/forløb er valgt, er betalingen bindende. ALDRIG betaling før for-konsultationen.