Vandretur - Mallorca - Juni 2024

Vandretur - Mallorca - Juni 2024

Tag med på en Unik Vandreferie på Mallorca:

Drømmer du om en autentisk og hjertevarm 4 dages vandretur på den betagende ø Mallorca?

Så er min næste vandretur på Mallorca det perfekte valg for dig!

Denne rejse er skræddersyet til kvinder i alderen 40-60 år, der ønsker at kombinere eventyr, naturoplevelser, god mad og drikke med enkelhed og autenticitet.

Højdepunkter af turen:

  • Mallorcas Naturskønhed: Udforsk øens naturskønhed, fra de imponerende bjerge i Sierra de Tramuntana til de maleriske kystlandskaber. Mallorca vil tage dit åndedræt fra dig.

         

  • Bær Din Egen Bagage: På denne rejse bærer du din egen bagage på ryggen, hvilket tilføjer en følelse af eventyr og nærvær til din oplevelse.

  • Overnat på Hyggelige Hostals og Hoteller: Vores indkvartering er enkel og primitiv, men også charmerende og autentisk. Vi bor på hyggelige hostals, der afspejler Mallorcas lokale kultur og gæstfrihed. Vi afslutter turen på Spa-hotel med mulighed for tilkøb af diverse behandlinger.

          

  • Guidede Vandreture: To danske guider vil ledsage dig på hele turen, og de vil dele deres erfaring fra tidligere ture i samme områder med dig. Vi følger 80% af tiden GR221 ruterne

  • Sammenhold og Nærvær: Denne tur er designet til at fremme samvær og nærvær med dine medrejsende kvinder. Skab stærke bånd og del smukke øjeblikke sammen. Få mange gode snakke undervejs og lær nogle nye kvinder at kende.

         

  • Begrænset Antal Pladser: For at sikre en intim og unik oplevelse har vi kun et begrænset antal pladser. Tilmeld dig nu for at sikre din deltagelse på denne fantastiske tur.

  • Pris og Krav: Prisen for denne enestående rejse er 5195 DKK, eksklusive fly og rejseforsikring. For at deltage skal du være i stand til at gå 30 km i træk. 

Reserver din plads og begynd at glæde dig til dette unikke eventyr.

Du har masse af tid til at træne distance og vægt på ryggen.

Lad os sammen skabe minder for livet på Mallorca!

Mere info og tilmelding: https://fb.me/e/2z3OCllx0

Spørgsmål: info@levdetsundeliv.dk