Kick-start dit vægttab til januar 2024

Kick-start dit vægttab til januar 2024

Introduktion: Har du nogensinde ønsket at forvandle din livsstil, smide overskydende vægt og omfavne en sundere, mere aktiv livsstil?

Nu er chancen her!

Lev det Sunde Liv inviterer dig til en unikt vægttabs-bootcamp, der finder sted fra den 2. - 8. januar 2024. 

Dette er din mulighed for at smide 3-6 kg rent fedt og kick-starte din rejse mod et sundere liv. Her kan du læse lidt om hvad du kan forvente af campen:

En Oplevelse af Luksus: Vi starter med at forkæle dig ved at indkvartere dig i et kæmpe sommerhus på Sjælland. Du vil nyde 3 overnatninger. Hvis du foretrækker privatliv, kan du opgradere til eneværelse mod et tillæg. Sommerhuset er det perfekte tilflugtssted for dig, der søger både komfort og afslapning.

Fuld Forplejning og Kropspleje: Under dit ophold vil du blive forkælet med fuld forplejning (6 måltider om dagen).

Derudover vil du modtage mad til 6 måltider i de 4 dage før afrejse for at sikre en problemfri overgang samt motivation og sparring når det bliver svært og weekend.

Aktiviteter og Selvudvikling: Din rejse mod vægttab og sundhed omfatter også fysiske og mentale udfordringer. Vi tilbyde fælles gåture og MBL/Core-træninger (mave-baller-lår). Udover det kan du deltage i 2 inspirerende foredrag, der hjælper dig med at komme godt i gang og forstå, hvordan du fortsætter, når du vender hjem.

Selvforkælelse og Netværk: Vi vægter selvpleje højt. Derfor tilbyder vi et kursus i ansigtsyoga og gua sha massage på dig selv, som hjælper med afslapning og velvære. Der vil også være masser af tid til at slappe af ved den indendørs pool, i spaen og for at netværke med andre kvinder, der deler dine mål.

Alt inkluderet: Din oplevelse inkluderer også en personlig kostplan som kombinerer Nupo med almindelig mad for at sikre, at du får de nødvendige næringsstoffer til din vægttabsrejse, 2 kropsanalyser (før og efter), adgang til en lukket Facebook-gruppe for støtte og motivation, opskriftssamling med kalorieoversigt og adgang til mange online træningsmuligheder året ud. Derudover kan du vælge imellem en ansigtsbehandling eller en kropsmassage.

Tilmeld Dig Nu: Tilmeld dig denne spændende vægttabs-bootcamp ved at kontakte os på info@levdetsundeliv.dk. Prisen for denne eksklusive oplevelse er kun 4495 kr, ex. transport til/fra sommerhuset.

Forbehold: Bemærk, at der kan forekomme småændringer i programmet. Bootcampen gennemføres kun ved mindst 8 tilmeldte deltagere, så tilmeld dig nu og vær en del af denne fantastiske rejse mod et sundere dig!

Dato og Tid: Check ind den 6. januar kl. 10 og check ud den 8. januar kl 16.

Tag det første skridt mod et sundere og lettere liv og tilmeld dig i dag. Vi ser frem til at byde dig velkommen til dette unikke vægttabs-event.

Lad os sammen tage det første skridt mod en sundere fremtid!